ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Atelier de dezvoltare personală la Timișoara. Află cum poți participa

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Acest atelier-laborator de autocunoaștere aprofundată este o invitație la re-descoperirea căii și a sensului existențial după confruntarea cu o experiență de separare (despărțire, divorț), de orientare interioară și de găsire a locului și spațiului în propria viață prin dezvoltarea atitudinilor de acceptare și siguranță, vitalitate și speranță.

În acest atelier participanții sunt susținuți în a se confrunta, într-un spațiu securizant și liber, cu propriile umbre date de separare, pentru ca ulterior să participe activ la procesul de transformare al acestora prin utilizarea metodei de evocare a imaginilor în stare meditativă și prin exerciții experiențial-creative. Odată deblocate și deschise aceste lumi interioare încărcate cu potențial, resursele lăuntrice devin vii și fecunde.

Prin participarea la acest atelier, unde imaginile sufletului au un rol de călăuzire și de transformare, participanții vor putea să își activeze resursele personale; să își dezvolte capacitatea de orientare în viața de zi cu zi; să descopere modalități prin care să facă față schimbării (separare, doliu); să își însușească atitudini de acceptare, răbdare și de gestionare a încheierilor; să întâmpine și să coopereze cu sentimentele de nesiguranță și frică; să participe activ la organizarea și restructurarea valorilor naturale de viață.

Atelierul va avea loc sâmbătă, 28 februarie 2015, cu începere de la ora 10:30, locul de desfășurare fiind Cabinetul Individual de Psihologie “Claudia Borza” situat în Timisoara pe strada Remus, nr.7A, însă cei interesați își pot anunța participarea prin intermediul ”event”-ului de pe Facebook.

Pentru persoanele care nu au posibilitatea să achite taxa de participare la acest atelier, aceasta va fi suportată de către Asociația “Casa Însorită”. Detalii suplimentare pot fi obținute de la Simona Gouraud, președintele asociației, la numărul de telefon 0746-28.68.50.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore