Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentAtelier de dezvoltare personală la Timișoara. Află cum poți participa

Atelier de dezvoltare personală la Timișoara. Află cum poți participa

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Acest atelier-laborator de autocunoaștere aprofundată este o invitație la re-descoperirea căii și a sensului existențial după confruntarea cu o experiență de separare (despărțire, divorț), de orientare interioară și de găsire a locului și spațiului în propria viață prin dezvoltarea atitudinilor de acceptare și siguranță, vitalitate și speranță.

În acest atelier participanții sunt susținuți în a se confrunta, într-un spațiu securizant și liber, cu propriile umbre date de separare, pentru ca ulterior să participe activ la procesul de transformare al acestora prin utilizarea metodei de evocare a imaginilor în stare meditativă și prin exerciții experiențial-creative. Odată deblocate și deschise aceste lumi interioare încărcate cu potențial, resursele lăuntrice devin vii și fecunde.

Prin participarea la acest atelier, unde imaginile sufletului au un rol de călăuzire și de transformare, participanții vor putea să își activeze resursele personale; să își dezvolte capacitatea de orientare în viața de zi cu zi; să descopere modalități prin care să facă față schimbării (separare, doliu); să își însușească atitudini de acceptare, răbdare și de gestionare a încheierilor; să întâmpine și să coopereze cu sentimentele de nesiguranță și frică; să participe activ la organizarea și restructurarea valorilor naturale de viață.

Atelierul va avea loc sâmbătă, 28 februarie 2015, cu începere de la ora 10:30, locul de desfășurare fiind Cabinetul Individual de Psihologie “Claudia Borza” situat în Timisoara pe strada Remus, nr.7A, însă cei interesați își pot anunța participarea prin intermediul ”event”-ului de pe Facebook.

Pentru persoanele care nu au posibilitatea să achite taxa de participare la acest atelier, aceasta va fi suportată de către Asociația “Casa Însorită”. Detalii suplimentare pot fi obținute de la Simona Gouraud, președintele asociației, la numărul de telefon 0746-28.68.50.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare