AcasăStiriSocialAu FURAT o betonieră din curtea unei BISERICI din Iecea Mică

Au FURAT o betonieră din curtea unei BISERICI din Iecea Mică

Ca urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Cărpiniş au identificat miercuri, 25 februarie 2015, un minor în vârstă de 14 ani şi un tânăr de 25 de ani, ambii din Cărpiniș, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o anexă a unui locaş de cult situat pe raza localităţii Iecea Mică.

Cei doi tineri, în cursul lunii ianuarie a acestui an, ar fi pătruns, prin efracţie, într-o anexă a lăcaşului de cult aflat în construcţie, iar din interior ar fi sustras o betonieră în valoare de aproape 1.200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunul fiind predat păgubitului.

Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, tânărul în vârstă de 25 de ani (foto alăturat) fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, în timp ce oamenii legii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Foto reprezentativă: emaramures.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente