Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentAu mai rămas câteva ore până la marea FINALĂ! Cine va fi...

Au mai rămas câteva ore până la marea FINALĂ! Cine va fi reprezentantul României la Eurovision 2015

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În premieră la finala Naţională Eurovision, după ce vor ieşi de pe scenă, artiştii vor coborî direct în mijlocul spectatorilor, în Camera Verde. La această ediţie, Camera Verde este amplasată chiar în sală, iar spectatorii vor putea urmări reacţiile artiştilor imediat după prestaţia lor pe scenă. ”Spectacolul va avea trei puncte de foc: scena de 170 metri pătraţi, cu decor din ecrane cu led-uri şi grafică specială, Camera Verde şi zona de backstage. Vom avea un show foarte variat din punct de vedere artistic, cu piese rock, latino, disco, pop, acapella, cu efecte grafice, pirotehnice şi jocuri de lumini”, a dezvăluit Iuliana Marciuc, unul dintre producătorii evenimentului, pentru site-ul Televiziunii Române.

Alina Şerban de la TVR Craiova şi Andrei Boroşovici de la TVR Timişoara vor fi gazdele finalei naţionale Eurovision 2015. Alături de ei, Ioana Voicu şi Florina Ghenescu vor însoţi artiştii participanţi în culise şi în Camera Verde. Finala selecţiei naţionale Eurovision va putea fi urmărită în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe platformele: tvrplus.ro, eurovision.tv, precum şi pe canalul oficial de YouTube al Televiziunii Române, în această seară, de la ora 20:30.

Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03…12), prin SMS, la numărul 1267 (tarif: 0,3 euro+TVA), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la numărul de telefon 0900.160.9xx (unde ”xx” reprezintă numărul de ordine alocat fiecărui concurent: 01, 02, 03… 12), cu acelaşi tarif (0,3 euro+TVA/apel), valabil în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone. Votul telespectatorilor va cântări la fel de mult ca şi cel al juriului.

Ordinea intrării în concurs la finala naţională Eurovision este următoarea:
01. VOLTAJ – „DE LA CAPĂT”
02. BĂIEŢII – „DRAGOSTE ÎN LANŢURI”
03. TUDOR TURCU – ”SAVE US”
04. AURELIAN TEMIŞAN FEAT. ALEXA – „CHICA LATINA”
05. RODICA ACULOVA – ”MY LIGHT”
06. BLUE NOISE – ”LOVE WON’T RUN AWAY”
07. OVIDIU ANTON – „STILL ALIVE”
08. LARA LEE – ”SUPERMAN”
09. SUPER TROOPER – ”SECRET PLACE”
10. LUMINIŢA ANGHEL – ”A MILLION STARS”
11. CRISTINA VASIU – ”NOWHERE”
12. CEJ – ”WE WERE IN LOVE”

Finala europeană a concursului cântecelor se va desfăşura, în 2015, la Viena, Austria. Pe data de 19, respectiv 21 mai vor avea loc semifinalele şi pe 23 mai marea finală. România va participa în prima semifinală a concursului, cea din 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Timisoara va gazdui Semifinala Eurovision in 2018. Cati bani se dau de la bugetul local

Timișoara va găzdui Semifinala Eurovision din 2018. Aleșii locali au aprobat, astăzi, la prima...

Voltaj, Anda Adam sau Puya, printre cele mai așteptate nume la zilele orașului Sânnicolau Mare

Sânnicolau Mare va îmbrăca din nou straie de sărbătoare. Dacă acum puțin mai mult...

Călin Goia (Voltaj), de mână cu băiețelul din videoclipul ”De la capăt”, pe covorul roșu de la Eurovision

Chipul pistruiat al puștiului care decide să plece spre Viena, pe Dunăre, în căutarea...