Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Bătrânul” Oltchim, folosit la un sfert din capacitate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, afirmă că în prezent funcţionează 25-30 la sută din combinatul Oltchim, adică lucrează aproximativ 800 de muncitori dintr-un total de circa 2.600, urmând ca în săptămânile viitoare să se ajungă la o capacitate de 60 la sută. Daniel Chiţoiu a declarat că, dintr-un total de circa 2.600 de muncitori, aproximativ 800 lucrează în prezent la Oltchim.

„În prezent funcţionează o singură electroliză, adică 25-30 la sută din combinat, urmând ca în următoarea săptămână, treptat, să se ajungă la o capacitate de 60 la sută. În prezent sunt discuţii cu băncile creditoare astfel încât să putem asigura finanţarea. Din 2.600 de muncitori, în prezent lucrează circa 800 de oameni”, a explicat Chiţoiu

. El a adăugat că privatizarea Oltchim a fost preluată „din mers” şi că nu a fost abandonată, urmând să fie reluată anul viitor.

O.T

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare