AcasăStiriSocialBradul de Crăciun: un lux de sărbători

Bradul de Crăciun: un lux de sărbători

Perioada sărbătorilor de iarnă dă naştere unei disperări în ceea ce priveşte excesul. Sume inexplicabil de mari sunt cheltuite pe tot felul de produse, iar populaţia este cuprinsă de febra cumpărăturilor. Societatea de consum, consumă.

Unul dintre elementele necesare în ceea ce priveşte derularea ca la carte a sărbătorilor, pomul de Crăciun. Ipotetic, acesta trebuie să arate cât mai maestros, cu o coroană cât mai bogată, cu „cetina tot verde”, însă dacă nu sunteţi pregătiţi să scoateţi din buzunar sume de până la 1.200 de lei, aşteptările trebuie reprimate.

Preţurile celor mai „subnutriţi” brazi încep de la 40 de lei.În medie, un brad cu o înălţime între 1,5 şi 2 metri, costă între 800 şi 200 de lei. Preţurile alternând în funcţie de provenienţă şi specie. Setea de vânzare a comercianţilor, însă, transformă târgurile de conifere în mici bazaruri turceşti, negocierile fiind la ordinea zilei.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente