HR-summit-timisoara

Cea mai importantă platformă regională dedicată practicelor de resurse umane şi management din România va aduce în acelaşi loc specialişti HR, manageri de companii, coaches, furnizori de servicii dedicate industriei de HR şi peste 14 speakeri care vor dezbate cele mai actuale teme şi practici de resurse umane.

Amalia Stărescu – Sr. Business Consultant are o experiență de peste 16 ani în poziţii de management în companii multinaţionale, iar la HR Summit Timişoara va vorbi despre Succesiune în Management, despre nevoia de a creşte talentele, de a investi în angajaţi – ca modalitate de a asigura continuitatea execuţiei business planului unei companii.

Doru Dinu – Sr. Trainer în cadrul Dale Carnegie România, va prezenta un studiu despre engagement realizat în peste 50 de ţări, printre care şi România. Ce îi motivează şi îi determină pe angajaţi să se implice vom afla pe 29 mai, la HR Summit.

Iulian Pădurariu – Managing Partner The Marks va susţine un workshop despre gamification în procesele de HR. Participanţii vor afla cum trebuie implementat acest concept pentru a conduce la engagement şi fidelizare cu rate de succes cu până la 100% mai mari decât prin alte metode.

Mădălina Bălan – Managing Partner HART Consulting va arăta cum putem transforma procesul de selecţie într-un succes care ajută la dezvoltarea organizaţiei din care facem parte şi cum să evităm să transformăm selecţia şi recrutarea într-o simplă cheltuială.

HR Summit Timişoara cuprinde şi o zonă expoziţională, deschisă publicului larg, în care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane îşi vor expune portofoliile de produse şi oferte, facilitând interacţiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii şi specialiştii din domeniu.

Anul acesta, în zona expoziţională, participanţii vor găsi companii precum: Max Relax, Smartree, Noble Manhattan, Signal Iduna, Romanian Software, UCMS şi Mindit.

Află care este agenda completă HR Summit Timisoara AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.