piata-700-timisoara_

Miercuri, 16 aprilie 2014, din nou mai bine de 200 de poliţişti din cadrul structurilor IPJ Timiş au acţionat pe raza judeţului Timiş, în afara dispozitivului curent, pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă şi a furturilor, precum şi pentru combaterea infracţionalităţii stradale.

În ziua cu numărul 16 de la demararea acestei campanii solicitate de şeful Poliţiei Române, premergătoare Sărbătorilor de Paşti, au fost verificaţi 53 de agenţi economici şi aproape 300 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport.

Oamenii legii au constatat 16 infracţiuni şi au aplicat peste 500 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere. Valoare totală a amenzilor depăşeşte 160.000 de lei. Ca măsură complementară, au fost indisponibilizate bunuri (carne, legume, produse de panificaţie) în valoare de peste 2.000 de lei.

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în zilele următoare, împreună cu specialişti de la alte instituţii cu atribuţii de control specifice activităţilor desfăşurate în această perioadă.

Facebook Comments