Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Certificat de înmatriculare fals depistat la frontiera cu Ungaria. PTF Cenad – „Pe aici nu se trece”… cu falsuri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Punctul de Trecere a Frontierei Cenad este din ce în ce mai „încercat” de cetăţenii care vor să treacă graniţa cu diferite falsuri, de la Certificate de înmatriculare, la vize ITP sau chiar numere de înmatriculare ale altor autoturisme. Poliţiştii de Frontieră de la Cenad devin experţi în depistarea tuturor acestor tipuri de înşelăciune, PTF Cenad devenind un loc prin care e aproape imposibil de trecut graniţa dacă ceva nu „miroase” a bine autorităţilor.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism „Citroen Xsara” al cărui certificat de înmatriculare era fals.

Marţi, 18 iunie 2013 la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Florin M., în vârstă de 22 de ani, din judeţul Mehedinţi. Bărbatul conducea autovehiculul menţionat mai sus, înmatriculat în Franţa.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, procedând la verificarea mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul de înmatriculare al autovehiculului nu conţinea elementele de siguranţă ale unui certificat de înmatriculare auto eliberat de Autorităţile din Franţa, fiind fals total.

Poliţiştii de Frontieră i-au întocmit şoferului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cincisprezece migranti prinsi in zona de frontiera Oravita

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oravița au depistat în zona...

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat...

15 irakieni si sirieni opriti de politistii de frontiera la granita cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa (judeţul Caraş Severin) au...