Clase noi, la cele mai înalte standarde pentru Liceul Teoretic Grigore Moisil FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Opt clase de la Liceul Grigore Moisil din Timișoara vor funcționa, de astăzi, la cele mai înalte standarde. Liceul timișorean se poate mândri care are printre cele mai moderne clase nu doar din oraș, ci și din țară, în care vor învăța copiii. Evoluția prin care a trecut este una semnificativă, de la încălzire pe bază de lemne, până la un sistem modern de termoficare. Zeci de elevi și-au început activitatea în noul corp de clădire de pe strada Gheorghe Doja.

O atmosferă primitoare este dată de locul care practic s-a transformat după această investiție, foarte frumos din punct de vedere estetic, cu parchet laminat, ziduri văruite, dar și mobilier nou. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost întâmpinat cu dulciuri de către copiii dintr-o clasă în fața căreia a vorbit. „Știm foarte bine că la Moisil, de la clasa pregătitoare și până la a 12-a, avem copii excepționali și, evident, am avut o datorie specială să le asigurăm condiții cât mai bune pentru a se face școală. Aici am terminat parterul și mansarda. Patru clase jos, și patru clase sus, fiecare cu vestiare, locuri pentru materialele didactice etc. Am terminat fazele I și II. În faza a III-a va fi finalizată și fațada. În decembrie va fi gata și demisolul, unde vom avea spații interesante, dedicate after school, cu sala de mese, grupuri sanitare, sala pentru activități sportive și cabinet medical”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Conducerea liceului s-a arătat recunoscătoare de investiția de 1,6 milioane de lei făcută de Primăria Timișoara. Cel mai important este ca și generațiile următoare să beneficieze de un astfel de mediu de învățare, care trebuie protejat și întreținut. „Le mulțumesc domnului primar și viceprimarului pentru sprijinul acordat și investiția făcută în liceul nostru, pentru posibilitatea acordată copiilor de a-și desfășura cursurile într-un cadru atât de minunat, un spațiu de școlarizare generos, care poate să-i pună în valoare și să contribuie la dezvoltarea lor armonioasă”, a declarat Cerasela Bocu, directoarea Liceului Teoretic Grigore Moisil.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare