Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ConQUIZtador, jocul de cultură, și-a încetat activitatea

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

ConQUIZtador este un joc de inteligență, multinațional, cu elemente de strategie, care poate fi jucat de către oricine pe Internet.

Se joacă în grupuri de câte trei jucători însă dacă cineva nu găsește adversar are posibilitatea de a juca un joc cu roboți. Un joc e câștigat de cel care are cele mai multe puncte la sfârșitul acestuia.

El este împărțit în două părți. În prima parte cei trei participanți ocupă teritorii pe hartă în funcție de răspunsurile corecte pe care le dau.

În cea de-a doua repriză participanții au posibilitatea de a cucerii teritoriile celorlalți participanți. Întrebările din joc sunt de tipul celor existente în concursurile de tip quiz, de cultură generală și populară.

Acesta se bucură de un public vast în România, având mii de utilizatori. Prăbușirea site-ului a dat drumul unor serii de nemulțumiri și plângeri din partea pasionaților.

Alături de cei 30 de moderatori ai căror conturi au fost închise, utilizatorii s-au mobilizat în vederea unei petiții. În mai putin de 3 zile, peste 800 de persoane și-au arătat solidaritatea prin semnături.

Ca și înlocuitor a apărut Triviador, o replică a Conquiztador-ului, de care fanii nu sunt foarte încântați ( „Conquiztador s-a transformat în acest Triviador de 2 lei! Păcat… îmi plăcea! „, a afirmat unul dintre utilizatori).

Conform surselor, Trustul Media Pro încalcă legea, neoferind nicio explicație referitoare la schimbările produse la cel mai important joc din România. Discuțiile pe forum-uri sunt aprinse, fanii considerând că încetarea activității a jocului se datorează hacker-ilor, precum și lipsei de sponsorizări financiare.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare