ConQUIZtador este un joc de inteligență, multinațional, cu elemente de strategie, care poate fi jucat de către oricine pe Internet. Se joacă în grupuri de câte trei jucători însă dacă cineva nu găsește adversar are posibilitatea de a juca un joc cu roboți. Un joc e câștigat de cel care are cele mai multe puncte la sfârșitul acestuia. El este împărțit în două părți. În prima parte cei trei participanți ocupă teritorii pe hartă în funție de răspunsurile corecte pe care le dau. În cea de-a doua repriză participanții au posibilitatea de a cucerii teritoriile celorlalți participanți.Întrebările din joc sunt de tipul celor existente în concursurile de tip quiz, de cultură generală și populară.

Acesta se bucură de un public vast în România, având mii de utilizatori. Prăbuşirea site-ului a dat drumul unor serii de nemulţumiri şi plângeri din partea pasionaţilor.Alături de cei 30 de moderatori ai căror conturi au fost închise, utilizatorii s-au mobilizat în vederea unei petiţii. În mai puţin de 3 zile, peste 800 de persoane şi-au arătat solidaritatea prin semnături. Ca şi înlocuitor a apărut Triviador, o replică a ConQUIZtador-ului, de care fanii nu sunt foarte încântaţi ( „Conquiztador s-a transformat în acest Triviador de 2 lei! Păcat… îmi plăcea! „, a afirmat unul dintre utilizatori).

Conform surselor, Trustul Media Pro încalcă legea, neoferind nicio explicaţie referitoare la schimbările produse la cel mai important joc din România. Discuţiile pe forum-uri sunt aprinse, fanii considerând că încetarea activităţii a jocului se datorează hacker-ilor, precum şi lipsei de sponsorizări financiare.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

7 COMENTARII

  1. ma jucam si eu ca orice copilash si astia dintro data lau luat >”pai da ce inseamna asta ?sai dea drumul inapoi ca iubeam adoram jocul asta!huuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!1

  2. A aparut in schimb world.triviador.com. Exista si varianta romaneasca dar intrebarile sunt penibile rau.

Comments are closed.