ConQUIZtador, jocul de cultură, și-a încetat activitatea

- Advertisement -

ConQUIZtador este un joc de inteligență, multinațional, cu elemente de strategie, care poate fi jucat de către oricine pe Internet.

Se joacă în grupuri de câte trei jucători însă dacă cineva nu găsește adversar are posibilitatea de a juca un joc cu roboți. Un joc e câștigat de cel care are cele mai multe puncte la sfârșitul acestuia.

El este împărțit în două părți. În prima parte cei trei participanți ocupă teritorii pe hartă în funcție de răspunsurile corecte pe care le dau.

În cea de-a doua repriză participanții au posibilitatea de a cucerii teritoriile celorlalți participanți. Întrebările din joc sunt de tipul celor existente în concursurile de tip quiz, de cultură generală și populară.

Acesta se bucură de un public vast în România, având mii de utilizatori. Prăbușirea site-ului a dat drumul unor serii de nemulțumiri și plângeri din partea pasionaților.

Alături de cei 30 de moderatori ai căror conturi au fost închise, utilizatorii s-au mobilizat în vederea unei petiții. În mai putin de 3 zile, peste 800 de persoane și-au arătat solidaritatea prin semnături.

Ca și înlocuitor a apărut Triviador, o replică a Conquiztador-ului, de care fanii nu sunt foarte încântați ( „Conquiztador s-a transformat în acest Triviador de 2 lei! Păcat… îmi plăcea! „, a afirmat unul dintre utilizatori).

Conform surselor, Trustul Media Pro încalcă legea, neoferind nicio explicație referitoare la schimbările produse la cel mai important joc din România. Discuțiile pe forum-uri sunt aprinse, fanii considerând că încetarea activității a jocului se datorează hacker-ilor, precum și lipsei de sponsorizări financiare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

S-au pus in vanzare biletele pentru Festivalul Euroregional de Teatru TESZT

Nouă spectacole extraordinare pot fi văzute în perioada 20-26...

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind...

Robu acuză prefectul de Timiș că face politică pe tema prăbușirii porții din Calea Lugojului

Prefectul de Timiș, Eva Andreaș, exploatează politic moartea tânărului...

Frumoasa și Bestia, în premieră NAȚIONALĂ, la Timișoara

Teatrul Național din Timișoara va avea parte de o...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img