Teo Milea cântă la Triade

- Advertisement -

Sâmbătă, 20 octombrie 2012, , în spatiul galeriei din Calea Martirilor nr.51/52-53, cu începere de la ora 19, Fundaţia TRIADE este gazda recitalului Teo Milea. Pe clape albe … şi negre organizat de Piano Events. Companie d`artă pură.

“ Animați de convingerea că arta şi cultura nu trebuie să lipsească din regimul unei vieţi sănătoase, ne propunem să punem în valoare muzica, în toate formele ei, adresându-ne acelei categorii de public care ştie să preţuiască un produs artistic autentic şi rafinat. Credem în muzica sinceră, care poate transmite emoţie în orice moment! Arta lui Teo Milea nu se coace doar la el în studio, ea se aprinde la intersecţia a două cercuri: cercul artistului care se traduce pe sine şi al publicului care se caută pe el însuşi în ceea ce ascultă. Teo Milea a colindat lumea cu pianul, a susţinut concerte de muzică clasică în ţări precum Germania, Elveţia, Austria, Ungaria sau Statele Unite, iar acum își va prezenta propriile compoziții dedicate pianului în acest Recital “Pe clape albe…şi negre”, promovând astfel primul material discografic care va apărea anul viitor. Acesta va fi ultimul recital Teo Milea „pe clape albe…și negre” de anul acesta în Timișoara. ”spun organizatorii

Preţ bilet: 30 lei Biletele se pun în vânzare cu o oră înaintea începerii evenimentului. Promovat de: Piano Events Companie d`artă pură.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24...

S-au pus in vanzare biletele pentru Festivalul Euroregional de Teatru TESZT

Nouă spectacole extraordinare pot fi văzute în perioada 20-26...

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind...

Frumoasa și Bestia, în premieră NAȚIONALĂ, la Timișoara

Teatrul Național din Timișoara va avea parte de o...

Din aceeași categorie

Categorii Populare