Contractele de închiriere a suprafețelor locative se prelungesc cu 5 ani! Vezi care sunt actele de care ai nevoie

- Advertisement -

Având în vedere prevederile Ordonanţa de urgenţă nr. 43/ 26.06.2014 privind durata unor contracte de închiriere pentru suprafeţe locative cu destinaţia de locuinţe, reprezentanții Primăriei Timișoara doresc să aducă la cunoștința publicului următoarele:

„Durata contractelor de închiriere privind suprafeţele locative cu destinaţia de locuinţe din proprietatea statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale, reglementată de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 44/2009 privind durata unor contracte de închiriere pentru suprafeţe locative cu destinaţia de locuinţe, aprobată prin Legea nr. 309/2009, pentru care a operat tacita relocaţiune, în condiţiile prevăzute la art. 1.810 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare, este de 5 ani de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă.”

Astfel, în vederea prelungirii contractului de închiriere, toate persoanele aflate în această situaţie se vor prezenta personal, cu buletinul de identitate şi cu actele menţionate mai jos, începând cu data de 01.07.2014, la sediul Biroului Locuinţe din Timişoara, Str. Oituz nr.1, telefon 0256/ 294310.

Actele necesare în vederea prelungirii contractului deînchiriere  locuinţe din fondul locativ de stat

1.Contractul de închiriere în original.

2.Pentru titularul contractului şi membrii majori înscrişi în contract, declaraţie notarială că nu deţin nu au dobândit sau înstrăinat o locuinţă proprietate personală după 01.01.1990.

3.Ultima chitanţă de plată a chiriei (achitată la zi), adeverinţă din care să reiese că sunt plătite la zi cheltuielile de întreţinere sau, după caz, dovada achitării utilităţilor la zi (ultimele chitanţe de plată).

 

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img