În urmă cu un an, Dacia lansa în exclusivitate pentru clienții din România ”Ediția Specială Logan 10 ani”. Designul modern combinat cu interiorul surprinzător și echiparea generoasă au transformat această ediție specială într-un succes indiscutabil al familiei de modele Dacia.

Formula acestui succes se regăsește acum în noul vârf al gamei Logan: Prestige. Acesta dispune de o listă generoasă de echipamente.

[AdSense-C]

La interior descoperim: sistemul de climatizare cu reglare automată, comenzile geamurilor electrice pe portiere, geamuri electrice față cu comandă impulsională pe partea șoferului, un nou design interior, cu o planșă de bord specifică, echipată cu aeratoare centrale dreptunghiulare, dar și tapițeria cu design nou, sau sistemul multimedia și de navigație MediaNav,

În ceea ce privește noutățile de la exterior, Logan-ul Prestige se poate lăuda cu noile jante ”Dark Metal” de 16 inch, semnalizatoare pe oglinzile retrovizoare exterioare sau cu proiectoare dublu optice.

Noul Logan Prestige va fi disponibil în două versiuni de motorizare, ambele răspunzând normei de poluare Euro 6 și care constituie în același timp cele mai solicitate propulsoare de către clienții gamei Logan. Este vorba de motorul pe benzină de 1.2 litri și 16 supape, de 73 CP și de propulsorul diesel 1.5 dCi de 75 CP.

Versiunea Logan Prestige poate fi comandată deja în rețeaua comercială Dacia din întreaga ţară, iar prețurile de achiziție al noii versiuni de echipare de top sunt de 9.600 de euro cu TVA în cazul motorizării pe benzină și de 11.700 de euro cu TVA în versiunea diesel.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.