Dacia trece la un alt nivel. Ce ”bunătăți” oferă Prestige – noul vârf de gamă Logan FOTO/VIDEO

- Advertisement -

În urmă cu un an, Dacia lansa în exclusivitate pentru clienții din România ”Ediția Specială Logan 10 ani”. Designul modern combinat cu interiorul surprinzător și echiparea generoasă au transformat această ediție specială într-un succes indiscutabil al familiei de modele Dacia.

Formula acestui succes se regăsește acum în noul vârf al gamei Logan: Prestige. Acesta dispune de o listă generoasă de echipamente.

[AdSense-C]

La interior descoperim: sistemul de climatizare cu reglare automată, comenzile geamurilor electrice pe portiere, geamuri electrice față cu comandă impulsională pe partea șoferului, un nou design interior, cu o planșă de bord specifică, echipată cu aeratoare centrale dreptunghiulare, dar și tapițeria cu design nou, sau sistemul multimedia și de navigație MediaNav,

În ceea ce privește noutățile de la exterior, Logan-ul Prestige se poate lăuda cu noile jante ”Dark Metal” de 16 inch, semnalizatoare pe oglinzile retrovizoare exterioare sau cu proiectoare dublu optice.

Noul Logan Prestige va fi disponibil în două versiuni de motorizare, ambele răspunzând normei de poluare Euro 6 și care constituie în același timp cele mai solicitate propulsoare de către clienții gamei Logan. Este vorba de motorul pe benzină de 1.2 litri și 16 supape, de 73 CP și de propulsorul diesel 1.5 dCi de 75 CP.

Versiunea Logan Prestige poate fi comandată deja în rețeaua comercială Dacia din întreaga ţară, iar prețurile de achiziție al noii versiuni de echipare de top sunt de 9.600 de euro cu TVA în cazul motorizării pe benzină și de 11.700 de euro cu TVA în versiunea diesel.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

FOTO Primul vehicul hibrid care se fabrica in Romania a intrat in productie: Ford Puma

Ford a marcat astăzi începutul producției de serie a...

Mandrie nationala: doua milioane de motoare TCe produse la uzina Dacia

Motiv de bucurie în ”curtea”, sau mai bine zis...

Romanii, cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice

Nu mai puțin de 36% dintre românii care sunt...

TPARK achizitioneaza o statie de incarcare pentru masini electrice, produsa chiar la Timisoara

TPARK, liderul național în administrarea parcărilor, care gestionează în...

Noul Audi Q3 primeste premiul ”Best Cars” 2019

Noul Audi Q3 s-a impus încă de la început:...

Din aceeași categorie

Categorii Populare