Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDan Negru: "Herţog a fost primul meu şef. Mi-a dat sfaturi valabile...

Dan Negru: „Herţog a fost primul meu şef. Mi-a dat sfaturi valabile şi-n jungla miticilor” EXCLUSIV

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum anunţam încă de ieri, jurnaliştii timişoreni cer acordarea titlului de Cetăţean de Onoare (post-mortem) foştilor lor colegi Oscar Berger şi Bogdan Herzog. În total, pentru onorarea celor doi jurnalişti au fost adunate peste 150 de semnături, acoperind întreaga paletă a presei timişorene, de la publicaţii tipărite şi on-line la radio şi televiziune, acoperind marea majoritate a organelor de presă timişorene.

Demersul jurnaliştilor timişoreni este susţinut şi de vedete media plecate de o bună perioadă de timp din Timişoara, cum ar fi Dan Negru – cel mai bun prezentator al emisiunilor de divertisment din România, aşa cum o arată statisticile mass-media. „Când regele Mihai era interzis în toată presa din România, Herzog îl găzduia la radio. Aveam vreo 19 ani şi când toată presa îi aplauda pe mineri, Herzog îmi dădea voie să difuzez „Jos Neocomunismul!” la radio. Când aveam vreo 22 de ani mi-a dat pe mâna cel mai important program al staţiei, „Curierul de luni seara”, un show pe care el îl coordona. Apoi am plecat la Bucureşti şi când îl sunam, pe 1 ianuarie, era întodeauna bucuros când vedea audienţele revelioanelor mele… ”Bravo mânzule, am avut mână bună!” şi apoi râdea. Se face aproape un an de când s-a stins şi-n zilele astea presa timişoreană cere ca Bogdan Herzog să fie numit cetăţean de onoare al oraşului. Sunt primul care semnează lista! Nimic din cariera mea media n-ar fi existat fără primul meu şef!” a anunţat Dan Negru pe Facebook, care a ataşat postării şi o fotografie în care apare alături de Herzog şi alţi doi foşti colegi de la Radio Timişoara.

Contactat de redactorul Vocea Timişului, Dan Negru a dezvăluit, special pentru cititorii noştri, că a primit o serie de sfaturi de la fostul său şef de la Radio Timişoara, acolo unde Negru a activat în „tinereţe”, sfaturi valabile „şi-n jungla miticiclor”.

„Herzog a fost primul meu şef. Îi ţin minte şi azi sfaturile, multe din ele valabile şi-n jungla miticilor. Şi ţin minte telefoanele pe care mi le dădea adeseori la sfârşitul emisiunilor pe care le prezentam la Radio Timişoara. Uneori mă urechea şi alteori mă lăuda, dar niciodată nu era indiferent. Cred că de la el am învăţat că în orice faci trebuie să fi implicat la maximum, să arzi pentru ceea ce faci!” ne-a spus Dan Negru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Robu face sondaj pe Facebook privind plombarile pe ninsoare si ploaie

Primarul Timişoarei vrea să ştie: doriţi plombarea drumurilor chiar şi atunci când vremea nu...

Primarul Timişoarei, sondaj pe Facebook privind limitarea pragului de zgomot

Peste 80% din aproximatv 1.800 de timişoreni s-au pronunţat împotriva limitării pragului de...