Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deputatul Gh. Ciobanu explică noutățile prevăzute de Codul Fiscal. Cum scade TVA și cresc veniturile salariaților VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Codul Fiscal se va schimba, chiar dacă în ultimii trei ani creșterea economică a României a fost una ”bună”, susține Gheorghe Ciobanu, ceea ce a echivalat cu crearea a peste 250.000 de noi locuri de muncă, creșterea salariilor și a pensiilor, a ajutoarelor sociale, iar la nivel național, susține deputatul PSD, care este de părere că s-au făcut investiții substanțiale, chiar dacă țara a început să achite o mare parte a ratelor către Fondul Monetar Internațional (FMI).

”Actualul Guvern își dorește mult mai mult decât atât, își dorește o prosperitate reală a românilor și vine cu un nou Cod Fiscal care să garanteze această prosperitate la nivelul următorilor zece ani” spune Ciobanu, care, în înregistrarea video de mai jos, enumeră care sunt principalele modificări aduse de noul Cod Fiscal.

Conform draftului prezentat ieri de Ciobanu, Cota Unică se va reduce de la 16 procente la 14%, dar abia cu începere din 1 ianuarie 2019. De ce de atunci? ”Pentru că reducerea TVA, a taxelor, a impozitelor, a CAS, creează un ciclu în care unii spun că nu este sustenabil acest proiect. Eu am discutat și cu președintele ANAF-ului și cu ministrul de finanțe, Darius Vâlcov și chiar este sustenabil” explică deputatul PSD.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=iAwpnN6eYv0&feature=youtu.be]

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare