Deputatul Gh. Ciobanu explică noutățile prevăzute de Codul Fiscal. Cum scade TVA și cresc veniturile salariaților VIDEO

- Advertisement -

Codul Fiscal se va schimba, chiar dacă în ultimii trei ani creșterea economică a României a fost una ”bună”, susține Gheorghe Ciobanu, ceea ce a echivalat cu crearea a peste 250.000 de noi locuri de muncă, creșterea salariilor și a pensiilor, a ajutoarelor sociale, iar la nivel național, susține deputatul PSD, care este de părere că s-au făcut investiții substanțiale, chiar dacă țara a început să achite o mare parte a ratelor către Fondul Monetar Internațional (FMI).

”Actualul Guvern își dorește mult mai mult decât atât, își dorește o prosperitate reală a românilor și vine cu un nou Cod Fiscal care să garanteze această prosperitate la nivelul următorilor zece ani” spune Ciobanu, care, în înregistrarea video de mai jos, enumeră care sunt principalele modificări aduse de noul Cod Fiscal.

Conform draftului prezentat ieri de Ciobanu, Cota Unică se va reduce de la 16 procente la 14%, dar abia cu începere din 1 ianuarie 2019. De ce de atunci? ”Pentru că reducerea TVA, a taxelor, a impozitelor, a CAS, creează un ciclu în care unii spun că nu este sustenabil acest proiect. Eu am discutat și cu președintele ANAF-ului și cu ministrul de finanțe, Darius Vâlcov și chiar este sustenabil” explică deputatul PSD.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=iAwpnN6eYv0&feature=youtu.be]

Foto: Constantin Duma

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare