Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDragan Petricevic a mobilizat Crucea Roşie Timişoara, pentru ajutorarea sinistraţilor din Bosnia...

Dragan Petricevic a mobilizat Crucea Roşie Timişoara, pentru ajutorarea sinistraţilor din Bosnia şi Serbia. AJUTĂ şi TU!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum vă anunţam încă de duminică, Dragan Petricevic a dat „tonul” strângerii de ajutoare atât pentru sârbi cât şi pentru bosniaci, zeci de mii de oameni din cele două ţări fiind în aceste momente în mijlocul celor mai mari inundaţii din istoria recentă a celor două ţări. „Mâine am să vă anunţ unde puteţi să trimiteţi ajutoare, probabil voi organiza un punct de colectare la Timişoara, dar trebuie să vad care este cadrul legal pentru a face asta. Nu în ultimul rând, doresc să se adune ajutoare şi pentru Bosnia şi pentru Serbia” anunţa Petriecevic ieri, şi iată că astăzi revine cu amănunte.

„De azi începem acţiunea de ajutorare pentru Bosnia şi Serbia! Împreună cu Crucea Roşie Timişoara şi Ambasada Bosniei şi Herzegovinei în România sper să adunăm cât putem de multe pentru a ajuta oamenii care, din cauza inundaţiilor de proporţii nemaîntâlnite, în doar câteva zile au pierdut tot ce aveau. În Bosnia şi Serbia zeci de oameni au murit înecati, peste 20.000 de mii de oameni au rămas fără casele lor, peste 70.000 de oameni nu au curent electric, sunt kilometri de şosele distruse, poduri prăbuşite, agricultura e sub ape” a spus Dragan, îngrijorat.

Acţiunea a demarat astăzi şi va dura atât cât va fi nevoie. „Pe toţi cei interesaţi să trimită ajutoare care constă în paturi, produse de igienă, alimente neperisabile (ulei, conserve, zahăr, făină, sare etc.), scutece, materiale de construcţii, jucării, medicamente şi altele, îi rog să mă contacteze pe numerele 0726.68.77.60, 0743.19.07.09, sau 0723.60.14.61. Toate ajutoarele le vom depozita la Crucea Roşie Timişoara şi pe acestă cale doresc sp mulţumesc domnului director Lucian Trif pentru amabilitatea şi ajutorul lui” a mai precizat „Coach”.

Nu se vor face donaţi în banii, decât direct în conturile Cruci Roşii din Bosnia şi Serbia! Asta pentru a nu exista eventuale suspiciuni asupra destinaţiei finale a fondurile strânse.

Petricevic are şi o „ţintă” căruia i se adresează, făcând apel la cei din domeniul sportiv. „Mă adresez în mod special la oamenii din lumea sportului şi la colegii şi prietenii din baschetul românesc!”.

Crucea Roşie Timişoara poate fi contactată pe adresa Str. Eneas Nr.14 A., Timişoara, cod poştal 300479, prin e-mail la crucearosietimis@yahoo.com sau telefonic la numerele: 0256.496.969 sau 0721.996.223

foto:euronews.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Micii baschetbalişti sunt aşteptaţi, în perioada 3-8 august, la prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp”.

Evenimentul se va desfășura la sala "Banu Sport" de lângă stadionul "Dan Păltinişanu" în...

Realizarea Drumului Boilor, blocată de setea de bani. Când promite primarul Robu că va fi gata drumul

Drumul care leagă Moşniţa de Timişoara ar putea fi gata într-un timp relativ scurt,...

Mesajul Mitropolitului: în bisericile din Timiş se strâng bani pentru premierea olimpicilor. Modalităţile în care puteţi dona

Fapte bune, de Rusalii, în bisericile din Timiş. Mitropolia Banatului strânge bani pentru premierea...