ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Dragobetele” se sărbătorește la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sâmbătă, 21 februarie 2015, începând cu ora 11:00, în incinta Muzeului Satului Bănăţean din Timișoara va avea loc evenimentul intitulat ”Sărbătorile primăverii – Dragobetele”. Manifestarea, inițiată și coordonată de dr. etnolog Maria Mândroane se va desfășura în colaborare cu Grupul de dansatoare ”Senioarele”, de la Asociaţia Seniorilor din Timişoara.

În cadrul evenimentului se va vorbi despre ”Dragobete” – sărbătoarea românească a dragostei (zi care se serbătorește pe data de 24 februarie a fiecărui an), iar participanții la eveniment vor putea asculta cântece și vor putea vedea dansuri ale ”Senioarelor”.

”Acest gen de masă rotundă și comunicare este deschis publicului larg, copiilor și tinerilor, iar scopul evenimentului este o mai bună cunoaștere a tradițiilor și se axează pe ideea de continuitate a acestora prin transmiterea de la generație la generație”, ne-a comunicat Branco Ilin, purtătorul de cuvânt al Muzeului Satului Bănățean.

În întâmpinarea primăverii, în cadrul aceluiași eveniment va fi prezentată o expoziţie de mărţişoare ale doamnelor din Asociaţia Seniorilor din Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore