Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Eliminare nedreaptă pentru Poparadu de la Poli Timișoara DOVADA FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Chiar dacă nu a reușit cel mai strălucit joc al sezonului, Poli Timișoara putea face diferența în ultimul minut de joc, dacă centralul Dan Dreve ar fi apreciat corect o fază petrecută în careul gazdelor.

Așa cum aminteam și în cronica partidei de la Caransebeș, Adiran Poparadu a fost faultat în careul ”gugulanilor” în finalul partidei. Deși faultul a fost suficient de clar, dar și violent, centralul a apreciat drept simulare căderea lui Poparadu, motiv pentru care polistul a fost sancționat cu cartonașul galben. Cum acesta mai văzuse o dată cartonașul de aceeași culoare, în aceeași partidă, Dreve i l-a arătat și pe cel roșu, poftindu-l pe mijlocașul timișorenilor la cabine.

Pe pagina de Facebook a celor de la Poli Timișoara a fost postată imaginea de mai sus unde se vede clar cât de violent a fost faultul comis de Manea, de la gazde. ”Piciorul lui Poparadu, sângerând, după faultul comis asupra sa de Manea în ultimul minut de joc al partidei cu Caransebeș. Arbitrul Dan Dreve i-a acordat jucătorului nostru cartonaș galben pentru simulare!” scrie pe pagina amintită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli Timișoara și-au reziliat înțelegerile cu...