Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportEliminare nedreaptă pentru Poparadu de la Poli Timișoara DOVADA FOTO

Eliminare nedreaptă pentru Poparadu de la Poli Timișoara DOVADA FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Chiar dacă nu a reușit cel mai strălucit joc al sezonului, Poli Timișoara putea face diferența în ultimul minut de joc, dacă centralul Dan Dreve ar fi apreciat corect o fază petrecută în careul gazdelor.

Așa cum aminteam și în cronica partidei de la Caransebeș, Adiran Poparadu a fost faultat în careul ”gugulanilor” în finalul partidei. Deși faultul a fost suficient de clar, dar și violent, centralul a apreciat drept simulare căderea lui Poparadu, motiv pentru care polistul a fost sancționat cu cartonașul galben. Cum acesta mai văzuse o dată cartonașul de aceeași culoare, în aceeași partidă, Dreve i l-a arătat și pe cel roșu, poftindu-l pe mijlocașul timișorenilor la cabine.

Pe pagina de Facebook a celor de la Poli Timișoara a fost postată imaginea de mai sus unde se vede clar cât de violent a fost faultul comis de Manea, de la gazde. ”Piciorul lui Poparadu, sângerând, după faultul comis asupra sa de Manea în ultimul minut de joc al partidei cu Caransebeș. Arbitrul Dan Dreve i-a acordat jucătorului nostru cartonaș galben pentru simulare!” scrie pe pagina amintită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare