ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alin Popoviciu vrea să preia conducerea PNL Timiş. Marian Vasile: „E clar că el face jocurile și se pregătește de mult timp”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Demisia preşedintelui PNL Timiş, Nicolae Robu, nu a fost încă acceptată de conducerea centrală a partidului, însă deja în filiala judeţeană au început luptele pentru scaunul deţinut de edilul Timişoarei.

Un prim nume vehiculat ca posibil succesor al lui Robu este cel al lui Alin Popoviciu, secretar general al PNL Timiş. Informaţia este confirmată de Marian Vasile, consilier judeţean şi predecesor al lui Popoviciu la secretariatul PNL.

„Eu sunt convins că el are vise dinastea dintotdeauna. El nu a spus nimic de nicio demisie, el a fost singurul dintre toți care nu a spus că își dă demisia….. E clar că el face jocurile și se pregătește de mult timp. Acum că vrea să predea ștafeta PMP e partea a doua.(…) Robu când l-a pus pe Alin Popoviciu secretar ce a avut în cap? Noi am fost de râsul curcilor la Antena 3 la emisiunea Danei Grecu, care a spus aşa: Uitaţi-vă cum vrea PNL să câştige alegerile în Timiş. Şi l-au dat pe Popoviciu cu imaginile cu Făt- Frumos. Robu de ce l-a pus secretar? Știi câți a demotivat prin chestia asta? A făcut compromis după compromis doar să îi meargă lui bine. Noi nu ne-am mai implicat și recunosc pentru ce să mă mai implic……..”, a declarat Vasile.

Liberalul a făcut o serie de dezvăluiri şi despre şedinţa cu scântei de joi seara, când în faţa Biroului Politic Judeţean, Nicolae Robu şi-a dat demisia.

„Eu nu mai puteam să îl susțin pe Robu. Ieri pentru că am vorbit cu fapte, așa am și început, am spus: Domnule, mă știți, am spus despre locale, parlamentare, și mai multe greșeli, l-am contrazis pe Robu în mai multe chestii și i-am cerut demisia pentru că ori o luăm în jos, ori o luăm în sus și am văzut că nu înțelege nimic nici la național, nici la județean și că unii vor la vremuri noi tot noi și am spus că așa ceva nu se face. În momentul în care am spus chestiunea asta știţi ce a făcut Robu? A început să mă jignească într-un mod atâta de josnic(….) Am ridicat tonul de câteva ori la el când am văzut că s-a înjosit aşa, este un totalitarist. Dacă nu eşti ca el, nu e bine, eşti contra lui. Atunci i-am spus: Domnul Robu, nu credeam că veţi merge atât de jos. Şi atunci toată sala a amuţit. (…) El coboară ca om foarte mult şi eu nu mai pot să suport chestia asta că ne duce în cap. În partid foarte mulţi se tem de el sau au nevoie din interes de el, în rest 80% nu îl mai respectă ca preşedinte”, a mai spus Vasile.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore