Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

EXCLUSIV Intră să vezi unde va fi mutat acvariul din Piaţa Operei!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

EXCLUSIV Intră să vezi unde va fi mutat acvariul din Piaţa Operei! 1Acvariul din Piaţa Operei va fi mutat ceva mai în centrul oraşului. Administraţia locală a găsit soluţia salvatoare. În primul rând în această morişcă imobiliară sunt implicaţi trei factori. ADP, PSD Timiş şi desigur patronul acvariului.

Să începem cu începutul. Azi, înainte de şedinţa de consiliu local se va întâlni Consiliul de Administraţie a SC ADP Timişoara pentru a hotărî trecerea în patrimoniul primăriei a unei clădiri recent renovate complet de ADP. Este vorba de un imobil ce urmează să fie vândut ultetior de municipalitate. Clădirea în cauză este Baza sportivă de pe malul Begăi, de pe splaiul Nicolae Titulescu, recent renovată de ADP. Dacă iese pasenţa primăriei, imobilul va fi noul sediu al PSD Timiş, care astfel va renunţa la cei 1500 de metri pătraţi de pe Bulevardul Republicii, unde urma să se ridice noul sediu. Terenul fusese acordat de către Consiliul local în anul 2010 şi urma ca până la alegerile din iunie acolo să răsară  un nou sediu. Sediul nu a fost construit aşa că posibilitatea de a achiziţiona o clădire recent renovată nu poate fi scăpată de liderii PSD Timiş. Să recapitulăm.  Luăm clădirea de la ADP, o vindem PSD -la preţul pieţei sper- şi ne rămân 1500 de metri pătraţi în buricul târgului pentru a împăca şi capra şi varza. Concret acolo va urma să fie mutat acvariul de la Operă, municipalitatea bătând deja palma cu patronul austriac al construcţiei.

Dacă totul este conform legii şi nu se va încerca vreo inginerie financiară, primarul Robu a rezolvat unul din obiectivele pe termen scurt.

O.T.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare