Festivalurile de la Stadion se mută la Pădurea Verde. Vezi de ce!

- Advertisement -

După ce locatarii din zona Dan Păltinișanu au făcut numeroase sesizări că nu se pot odihni pe perioada diferitelor festivaluri, spectacole și concerte ce se țin în parcarea din fața stadionului, municipalitatea a decis să mute cu totul spațiul de desfășurare la Pădurea Verde. Acolo, este de părere primarul, sunt mai puțini locuitori, se ajunge relativ ușor, iar spațiul este de calitate.

„De mult cetățenii care locuiesc acolo își doresc să nu mai aibă parte de atâtea evenimente pe platoul Stadionului, nu se pot odihni în perioadele evenimentelor care au loc acolo, festivaluri, spectacole, concerte etc. Drept urmare ne dorim să mutăm locul de distracții din parcarea de la Dan Păltinișanu la Pădurea Verde, și vom pune în valoare aceasta zonă mult mai bine decât am făcut-o pana acum. Este o zonă accesibila și cu mai puțină populație decât la stadion.Astfel, din acest an, Festivalul Berii și Festivalul Vinului se vor desfășura acolo, probabil pe acel teren de lângă Monumentul Rezistenței Anticomuniste” a explicat edilul.

Nu știm încă dacă Primăria a luat în calcul grămezile de gunoaie care rămân după aceste evenimente, sau cum vor reacționa animalele de la Gărdina Zoologică, din imediata vecinătate, la focurile de artificii sau la muzica dată foarte tare.

sursă foto:www.forum.poweraudio.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare