Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieLa Michelangelo se toarnă beton peste planșeu. În mai se va circula...

La Michelangelo se toarnă beton peste planșeu. În mai se va circula pe axa nord-sud!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nicolae Robu a declarat că a fost marți pe șantierul Michelangelo, unde muncitorii au început să toarne beton peste planșeu. Deocamdată se lucrează pe o distanță de 80 de metri, lungime care va fi acoperită în totalitate până cel târziu mâine. Apoi, probabil că până săptămâna viitoare, se va lucra și la restul porțiunii, aproximativ  încă 100 de metri.

„Am fost în vizită pe șantierul Michelangelo unde am avut un nou motiv de bucurie-se turna beton la planșeu, am garanția că astăzi sau cel târziu mâine să avem planșeul turnat pe o porțiune de 80 de metri. Planșeul are o lungime de 180 de metri, în tranșa a doua, unde armarea este realizată în totalitate, se va trece în curând la betonare și vom ajunge, asa cum am spus că mi-aș dori, ca în această primă jumătate a lunii martie, să avem planșeul realizat în totalitatea sa.”

Edilul a mai explicat că peste aproximativ o lună de zile, pe la mijlocul lui aprilie,  după ce se întărește betonul, se va realiza și hidroizolația. Între timp, muncitorii nu vor sta degeaba ci vor lucra la plăcile de racord de peste subasaj, între Podul Michelangelo și cele două străzi care vin din sudul orașului: Aleea Ripensia și Strada Cluj.

„Peste 4 săptămâni vom putea să realizăm hidroizolația și să turnăm asfaltul peste restul distanței. Până atunci se va lucra la plăcile de racord peste subpasaj între Podul Michelangelo și cele două străzi: Aleea Ripensia și Strada Cluj. Pe la mijlocu lunii mai vom avea finalizată trecerea pe axa sud nord, pe varianta finală. Parapeții la pod sunt realizați în ateliere și vor fi montați săptămâna. Se lucrează, în paralel, la porțiunile care vor fi betonate și vor fi făcute în trotuare. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare