fly-project-in-polonia

Evenimentul este organizat de cea mai importantă rețea de radio și televiziune muzicală din Polonia, ESKA, unde piesa ”Toca Toca” a trupei din România a fost numărul 1 în topuri vara aceasta. Deși ”Toca Toca” este primul hit al trupei Fly Project în Polonia, impactul asupra fanilor a fost uriaș, publicul fiind în delir la apariția băieților pe scenă, oamenii au cântat și aplaudat permanent, știind fiecare vers din piesa artiștilor români. Tudor și Dan nu au scăpat de fanii polonezi nici la hotel, unde au fost așteptați atât înainte de concert cât și după, când au revenit la hotel.

Programul din Polonia a fost unul extrem de plin, cu acțiuni de promovare, emisiuni radio și tv, ședințe foto și interviuri, Tudor și Dan renunțând la orele de somn pentru a reuși să răspundă tuturor cererilor. Și pentru că nu pot ajunge într-un loc din lumea asta fără să guste din bucătăria tradițională, baieții de la Fly Project s-au răsfățat cu niște bunătăți poloneze în fața cărora nu au putut să reziste.

Săptămâna aceasta, ”Toca Toca” este numărul 1 în topurile radio din Spania, locul 4 în Franța și a încheiat săptămâna trecută pe locul 11 în topul iTunes Franța, depășind la vânzări hiturile unor artiști precum Jason Derulo, David Guetta sau Ed Sheeran.

Vezi mai jos videoclipul elodiei ”Toca Toca”, semnate Fly Project.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here