”Toca Toca” staționează de 31 de săptămâni în topul unuia dintre cele mai importante radiouri din Spania, Maxima FM, după ce a fost timp de o lună pe locul 1, devansându-i cu mult pe David Guetta și Avicii și stabilind astfel un record.

„Suntem fericiți și onorați de faptul că muzica noastră este ascultată peste tot. Toca Toca este o piesă extrem de iubită, primim mii de comentarii și mesaje pozitive din toată lumea, chiar dacă a fost lansată acum un an, iar la concerte toată lumea o cântă vers cu vers, împreună cu noi” spune Tudor.

Fly Project a lansat săptămâna trecută un nou single și videoclip, piesa ”Like A Star” fiind lansată simultan în toata lumea și strângând peste o sută de mii de vizualizări în numai câteva zile. Tudor și Dan vor continua turneul #MostWanted, după scurta vacanță de la începutul anului.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.