AcasăStiriO formație din România, mai tare decât David Guetta și Avicii. Ce...

O formație din România, mai tare decât David Guetta și Avicii. Ce performanță a reușit Fly Project

”Toca Toca” staționează de 31 de săptămâni în topul unuia dintre cele mai importante radiouri din Spania, Maxima FM, după ce a fost timp de o lună pe locul 1, devansându-i cu mult pe David Guetta și Avicii și stabilind astfel un record.

„Suntem fericiți și onorați de faptul că muzica noastră este ascultată peste tot. Toca Toca este o piesă extrem de iubită, primim mii de comentarii și mesaje pozitive din toată lumea, chiar dacă a fost lansată acum un an, iar la concerte toată lumea o cântă vers cu vers, împreună cu noi” spune Tudor.

Fly Project a lansat săptămâna trecută un nou single și videoclip, piesa ”Like A Star” fiind lansată simultan în toata lumea și strângând peste o sută de mii de vizualizări în numai câteva zile. Tudor și Dan vor continua turneul #MostWanted, după scurta vacanță de la începutul anului.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente