Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriBăieţii de la Fly Project, ARESTAȚI pentru 24 de ore! FOTO/VIDEO

Băieţii de la Fly Project, ARESTAȚI pentru 24 de ore! FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Deşi rolul celor doi români care formează trupa Fly Project este cel al unor detectivi de poliţie, Tudor şi Dan schimbă rolurile din viitorul lor videoclip şi se lasă ”arestaţi” de inocența şi senzualitatea modelului de numai 20 de ani, foarte cunoscută în Hong Kong pentru campaniile de lenjerie intimă a căror imagine a fost.

”O fată frumoasă şi sexy poate suci minţile şi celui mai cerebral bărbat; şi da, ne-a făcut plăcere să fim noi cei anchetaţi de frumoasă Dorina, deşi iniţial situaţia trebuia să fie inversă” se destăinuie Tudor după ”arestul” de 24 de ore.

„Like a Star” este noul single Fly Project şi urmează să fie lansat împreună cu videoclipul, lansarea fiind simultană worldwide. Piesa este produsă de Fly Records, păstrând elementele principale ale hiturilor internaţionale precedente. Videoclipul este realizat de regizorul Alex Ceaușu, cu care Fly Project a făcut echipă foarte bună şi zeci de milioane de vizualizări la clipurile hiturilor ”Goodbye”, ”Musica”, ”Back In My Life” şi ”Toca Toca”.

Personajul principal al videoclipului este EA, cea mai sexy femeie, care înnebuneşte orice bărbat îi stă în cale şi este prinsă, acuzată şi supusă unui interogatoriu dur, pentru că îşi foloseşte atuurile fizice pentru fapte ilegale. Decorul, care a necesitat zile întregi de proiectare şi construcţie şi peste 48 de ore de montaj, a avut nişte elemente surpriză, complet transparente, care au accentuat senzualitatea acţiunii.

Fly Project continua turneul internaţional #MostWanted, adăugând permanent noi destinaţii pentru 2015.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....