Afis-Dumitru-Prunariu-UVT

Dumitru Prunariu va susține în fața studenților de la Facultatea de Fizică o Conferință de Management al Carierei, organizată în cadrul proiectului ”Studenții de azi, profesioniștii de mâine”, Contract cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investește în oameni”. Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea inserției pe piața muncii în domenii profesionale relevante specializă¬rii studiate și propriului set de competențe, prin dezvoltarea aptitudinilor de muncă a 5.000 de studenți ca urmare a participării la un program integrat de consiliere și orienta¬re profesională. Conferința se desfășoară în Amfiteatrul A01, cu începere de la ora 14.30.

Ulterior, Prunariu va lua parte la Conferința organizată de AIESEC în Aula Universității de Vest din Timișoara, la care vor fi prezenți 200 de elevi din Timișoara, participanți la proiectul pentru liceeni ”Grow”.

De asemenea, fostul astronaut român va participa la Conferința Interregională a Consiliului Național al Elevilor din România cu tema ”Inovație în reprezentare”, de care vor beneficia liderii elevilor din 20 de județe din țară. Această conferință este organizată de Consiliul Județean al Elevilor Timiș în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Universitatea de Vest din Timișoara, Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

Dumitru Prunariu este primul astronaut român care a participat în 1981 la o misiune în spațiul cosmic, este membru de onoare al Academiei Române, iar în 2013 a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa tocmai de către Universitatea de Vest din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.