Carpaci-tigan

Timișorenii strâng rândurile și-o ”pun” de un protest împotriva clanului țigănesc Cârpaci. ”Zecile de sesizări făcute la administrația locală și la organele abilitate să aplice legea și să apere cetățeanul onest sunt fără nici un rezultat!” au postat inițiatorii protestului care se vrea organizat deocamdată numai pe o rețea de socializare.

”Acesta se dorește, deocamdată, un protest VIRTUAL în Timișoara virtuală” se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook, căruia și tu te poți alătura, AICI.

În cazul în care inițiatorii acestui eveniment nu primesc răspunsuri și poziții tranșante ale Primăriei și Poliției din Timișoara, până la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, ”acest protest se va muta în stradă” amenință timișorenii revoltați de ”stilul” cu care reușesc ”Cârpacii” să își extindă supremația imobiliară.

”Ca «beneficiar» al terorismului imobiliar declanșat de Vladimir Cârpaci senior (decedat) și continuat de juniorul Pipi (o poreclă potrivită, ca o «fină» ironie!), în imobilul unde locuiesc (Bd. Mihai Eminescu nr. 6) și în solidar cu demersurile juridice ale soțului meu, poate singurul proprietar care nu cedează, de mai bine de 10 ani, deși sub ochiul interesat orb al funcționarilor publici, casa a ajuns acum aproape ca și «Casa Muhle», vă felicit pentru că încercați să faceți ceva și, mai ales, să ne ajutați să regăsim solidaritatea și să forțăm autoritățile și justiția să nu mai fie complici și/sau indiferenți!” scrie o timișoreancă revoltată pe aceeași rețea de socializare, în cadrul evenimentului a cărui motto este: ”Eu nu sunt Cârpaci, Tu ești TIMIȘOREAN?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.