Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialHoții dau de furcă polițiștilor de la Secția 3. Femeie de 61...

Hoții dau de furcă polițiștilor de la Secția 3. Femeie de 61 de ani, prinsă la furat, într-un magazin din Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii de la Secţia 3 din Timişoara efectuează cercetări faţă de o femeie de 61 de ani, din Timişoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Aceasta este suspectată de faptul că sâmbătă, 10 ianuarie 2014, a fost reţinută de agenţii de pază ai unei societăţi situate în incinta unui complex comercial din Timişoara, fiind depistată după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa mai multe produse alimentare şi cosmetice a căror valoare nu a fost achitată.

Prejudiciul în valoare de aproape 200 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

Tot sâmbătă, un bărbat de 39 de ani a fost reţinut de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale din Timişoara, fiind depistat după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa un aparat de nivelat cu laser a cărui valoare nu a fost achitată.

Prejudiciul în valoare de 655 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, bunul fiind predat reprezentanţilor societăţii comerciale.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Hoții de catalizatoare, din nou în acțiune! Doi tineri, prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii Secției 5 Timișoara au surprins în flagrant doi tineri, de 21 și 24...