Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fostul deputat Gabriel Bivolaru, REŢINUT de poliţişti pentru furt de produse petroliere şi evaziune fiscală

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru a fost reţinut, luni, de procurorii constănţeni, alături de mai multe persoane, fiind suspectat de furt de produse petroliere, evaziune fiscală şi spălare de bani, potrivit unor surse judiciare.

Gabriel Bivolaru şi celelalte persoane suspectate în acest caz au fost prinşi de poliţiştii din Constanţa în noaptea de dumincă spre luni, în urma unui flagrant, pentru oprirea lor oamenii legii trăgând mai multe focuri de armă, au spus sursele citate.

Bivolaru este suspectat de sustreagere de produse petroliere pe care mai apoi le introducea în circuitul comercial. Bivolaru operat în cadrul unei reţele formate din nouă persoane. În cadrul operaţiunii de reţinere poliţiştii au folosit focuri de arme însă nu asupra lui Gabriel Bivolaru.

Gabriel Bivolaru şi ceilalţi suspecţi vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă în jurul orei 13.

Procurorii urmează să ceară instanţei Tribunalului Constanţa arestarea preventivă a lui Bivolaru şi a celorlalţi suspecţi din acest dosar.

În 2004, dostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru păgubirea BRD cu aproape 50 de milioane de euro. În acest dosar, Bivolaru a fost judecat pentru fals, uz de fals, înşelăciune şi evaziune fiscală în dauna BRD.

Bivolaru a fost eliberat în februarie 2007.

 

 

 

 

Sursa:gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare