ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Hoţi de bare din fier-beton prinşi în Jimbolia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În data de 16 deceHoţi de bare din fier-beton prinşi în Jimbolia 1mbrie., în jurul orei 17.30, poliţiştii oraşului Jimbolia au depistat două persoane suspectate de comiterea unui furt.

Cei doi bărbaţi, ambii din Jimbolia, au fost depistaţi pe strada G. Enescu din oraş, în timp ce transportau, cu un atelaj, mai multe bare din fier-beton, fără a putea dovedi provenienţa lor.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit, că barele care cântăreau 260 de kg au fost sustrase din incinta unui imobil aflat în construcţie, cu intenţia de a fi valorificate.

Prejudiciul a fost în totalitate recuperat, bunurile fiind predate păgubitului.

Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Este oglinda trista a saraciei pe care o resimt foarte multi romani. Acesti oameni sunt in mod clar impinsi de situatia materiala pe care o au sa comita astfel de actiuni. Nu cred ca vreodata un om care ar avea un loc de munca, oricat de prost platit ar fi sa comita un furt, desigur doar daca nu este angrenat la randul sau intr-o echipa „specializata”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore