Cruce-Ronat

În cursul zilei de iari vă informam că de pe domeniul Parohiei Ronaț a fost furată o cruce mare din lemn masiv, obiect care a costa aproape 1.000 de euro. Ei bine, astăzi, 3 februarie 2015, în urma investigațiilor efectuate, polițistii Secției 4 Timișoara au depistat un tânăr de 23 de ani, bănuit de furtul troiței de pe terenul lăcașului de cult, din capitala Banatului.

Vă reamintim că dispariția troiței s-a petrecut în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, când, suspectul capturat de oamenii legii ar fi sustras crucea din lemn după care ar fi transportat-o și ar fi ascuns-o în curtea unui imobil din Timișoara, cu intenția de a o valorifica.

Prejudiciul în valoare de peste 4.000 de lei a fost recuperat de polițisti, bunul sustras fiind predat Parohiei, în timp ce hoțul a fost condus la secție pentru audieri, urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerea acestuia în Arestul I.P.J. Timiș.

Tânărului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvâririi infractiunii de furt calificat, polițistii continuând cercetările în vederea documentării intregii activități infracționale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.