HR-Summit-2015

Mai multe teme inedite puse în discuție, mai mulți speakeri și mai mult timp pentru networking și sharing knowledge este ceea ce îi așteaptă pe participanții HR Summit Timișoara din acest an.

Reprezentanți din companii precum Bergengier, AVON, BCR sau URGENT CARGUS îi vor pune la curent pe participanți cu cele mai noi proiecte și studii care au ajutat la dezvoltarea companiilor din care fac parte. Sub deviza “Mai mult decât o conferință – împreună suntem o comunitate”, HR Summit aduce la edițiile din acest an peste 150 de participanți și 15 de speakeri printre care și Alina Radulescu (SCANDIA), Lucian Ivan (Bergenbier), Ioana Toma (Urgent Cargus) sau Roxana Dobrescu (Avon). Aceștia din urmă le vor dezvalui participanților care sunt cele mai noi tendințe de pe piață și cum le pot implementa chiar ei în echipele din care fac parte.

Cu o structură nouă și complexă, la HR Summit, pe parcursul celor două zile de workshop-uri și prezentări cei prezenți vor afla care sunt ultimele noutați din HR, management și legislație.

Conferința de Resurse Umane HR Summit a debutat în Cluj Napoca, în aprilie 2013, iar în aceast se desfășoară in orase precum Cluj-Napoca (26-27 martie), Timisoara (23-24 aprilie) și Iași (22-23 octombrie).

HR Summit include și o zonă expozițională care vine în completarea conferinței și oferă furnizorilor de servicii din domeniul Management&HR oportunitatea de a-și expune portofoliile de produse și oferte. Aceasta este deschisă publicului larg pentru a oferi participanților posibilitatea de a afla care sunt cele mai inovatoare servicii și produse de pe piața de HR internă și internațională.

Primii 30 de înscriși la aceasta ediție beneficiază de un discount de 25% la înscriere! Intră AICI să afli mai multe detalii despre agenda evenimentului și înscrierile early bird.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here