Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentHR Summit Timișoara: “Mai mult decât o conferință - împreună suntem o...

HR Summit Timișoara: “Mai mult decât o conferință – împreună suntem o comunitate”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mai multe teme inedite puse în discuție, mai mulți speakeri și mai mult timp pentru networking și sharing knowledge este ceea ce îi așteaptă pe participanții HR Summit Timișoara din acest an.

Reprezentanți din companii precum Bergengier, AVON, BCR sau URGENT CARGUS îi vor pune la curent pe participanți cu cele mai noi proiecte și studii care au ajutat la dezvoltarea companiilor din care fac parte. Sub deviza “Mai mult decât o conferință – împreună suntem o comunitate”, HR Summit aduce la edițiile din acest an peste 150 de participanți și 15 de speakeri printre care și Alina Radulescu (SCANDIA), Lucian Ivan (Bergenbier), Ioana Toma (Urgent Cargus) sau Roxana Dobrescu (Avon). Aceștia din urmă le vor dezvalui participanților care sunt cele mai noi tendințe de pe piață și cum le pot implementa chiar ei în echipele din care fac parte.

Cu o structură nouă și complexă, la HR Summit, pe parcursul celor două zile de workshop-uri și prezentări cei prezenți vor afla care sunt ultimele noutați din HR, management și legislație.

Conferința de Resurse Umane HR Summit a debutat în Cluj Napoca, în aprilie 2013, iar în aceast se desfășoară in orase precum Cluj-Napoca (26-27 martie), Timisoara (23-24 aprilie) și Iași (22-23 octombrie).

HR Summit include și o zonă expozițională care vine în completarea conferinței și oferă furnizorilor de servicii din domeniul Management&HR oportunitatea de a-și expune portofoliile de produse și oferte. Aceasta este deschisă publicului larg pentru a oferi participanților posibilitatea de a afla care sunt cele mai inovatoare servicii și produse de pe piața de HR internă și internațională.

Primii 30 de înscriși la aceasta ediție beneficiază de un discount de 25% la înscriere! Intră AICI să afli mai multe detalii despre agenda evenimentului și înscrierile early bird.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sfaturi și exemple practice legate de cele mai noi tendințe în resurse umane la HR Summit Timișoara

Pe parcursul celor două zile de eveniment cei 120 de participanți și 14 speakeri...

Studii de caz din cadrul unor companii, exclusiv pentru zona de Vest a României, la HR Summit Timișoara

Pe parcursul celor două zile de eveniment participanții vor avea ocazia să discute teme...

Perspective în HR. Interviu cu Monica Soare pentru HR SUMMIT

Monica Soare a ocupat poziția de HR Manager în companii precum Ursus și Merck...