Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pe 23 şi 24 aprilie, specialiştii HR şi managerii din Banat îşi dau întalnire la cel mai important eveniment regional de resurse umane

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Managerii și specialiștii în resurse umane, împreună cu cei peste 15 speakeri prezenţi la eveniment vor aborda şi vor dezbate cele mai captivante subiecte din aria de HR, management şi legislaţie în două zile de eveniment, dedicate în totalitate industriei de HR&management, cu workshop-uri, prezentări şi sesiuni de debate special organizate pentru cei prezenţi în sală.

La HR Summit participanţii vor avea ocazia să îi cunoască pe, Ioana Toma (HR Manager Urgent Cargus), Roxana Dobrescu (Senior HR Manager Avon România&Moldova), Lucian Ivan (Resourcing Manager Bergenbier), Alina Rădulescu (HR Manager Scandia Food), Mădălina Uceanu (Carrer Advisor), Andreea Suciu (Coordonator Departament Dreptul Muncii Noerr), Monica Soare (CEO Artwin Consulting) dar şi Mădălina Bălan (Managing Partner HART Consulting), care vin să ofere conţinut de calitate, studii, dar şi exemple concrete din departamentele companiilor în care activează.

Ioana Toma, HR Manager Urgent Cargus, îi va pune la curent pe participanţi cu toate detaliile legate de procesul desfăşurat în interiorul Urgent Cargus după fuziunea Urgent Curier şi Cargus din octombrie 2014. Ioana va aborda tema Employer (re)branding, având ca punct de plecare experiența vastă în training (profesează din 1992) și resurse umane, timp în care a creat, derulat şi evaluat cursuri şi workshop-uri pentru mai mult de 2000 de oameni, de toate vârstele. Timp de 7 ani a fost Learning & Development Supervisor în DHL România.

Printre speakerii cei mai aşteptaţi se numară Roxana Dobrescu, Senior HR Manager AVON România&Moldova, care le va vorbi participanţilor în cea de-a doua zi a evenimentului despre Managementul Talentelor, de la proces la rezultat. Roxana Dobrescu are o experienţă de peste 10 ani în domeniul Resurselor Umane, dobandită în companii mari precum Bergenbier şi Xerox România iar în prezent este Senior HR Manager Avon România&Moldova.

Mădălina Bălan, Managing partner HART Consulting, va susţine în prima zi a evenimentului un workshop pe tema “Cine e de vină când echipa nu funcţionează?”. Mădălina este specializată în psihologie organizaţională, iar în present este consultant senior şi managing partner la HART Consulting. Mădălina este certificată în metodologia Hogan Assessments, fiind trainer pe România şi Republica Moldova in aceasta metodologie. Cu o experienta de peste 10 ani ca trainer si consultant în resurse umane, aceasta a gestionat numeroase proiecte de talent management, selecţie şi dezvoltare pentru variate organizaţii româneşti şi multinaţionale.

Cei care doresc să se înscrie la ediţia din acest an a HR Summit Timişoara pot beneficia în această perioadă de un discount de 25% din pretul întreg al evenimentului. Mai multe detalii despre HR Summit Timişoara puteţi găsi pe pagina evenimentului: www.timisoara.hrsummit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sfaturi și exemple practice legate de cele mai noi tendințe în resurse umane la HR Summit Timișoara

Pe parcursul celor două zile de eveniment cei 120 de participanți și 14 speakeri...

Studii de caz din cadrul unor companii, exclusiv pentru zona de Vest a României, la HR Summit Timișoara

Pe parcursul celor două zile de eveniment participanții vor avea ocazia să discute teme...

Perspective în HR. Interviu cu Monica Soare pentru HR SUMMIT

Monica Soare a ocupat poziția de HR Manager în companii precum Ursus și Merck...