Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii din Timișoara caută COLEGI! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a intra în rândurile lor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sute de locuri sunt disponibile la instituţii de învăţământ ale M.A.I. şi M.Ap.N. pentru sesiunea de admitere 2015, pentru locuri dedicate jandarmilor, astfel: Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti (50 de locuri + 5 locuri învăţământ cu frecvenţă redusă), Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (125 locuri, dintre care 120 de locuri alocate Jandarmeriei şi 5 locuri pentru Serviciul de Protecție și Pază), Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi ”Petru Rareş” Fălticeni (125 de locuri), Academia Tehnică Militară Bucureşti (72 de locuri), Academia Forţelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” Sibiu (45 de locuri) și la Şcoala Militară de maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ”Basarab I” (38 locuri).

Cererile de participare/înscriere la concursurile de admitere se depun la sediul unităţii din Timişoara, str. G. Bariţiu nr. 19-21 (Serviciul Resurse Umane ) până la data de 29 mai 2015 pentru admiterea la instituţiile de învăţământ superior (ale M.A.I. şi M.Ap.N.) şi la şcolile postliceale ale M.Ap.N. şi, până la data de 7 august 2015 pentru şcolile postliceale ale M.A.I., de luni până vineri, între orele 9:00 – 15:00. Dosarele în volum complet se vor depune până la data de 10 iunie 2015 pentru Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi pentru instituţiile de învăţământ ale M.Ap.N., iar pentru şcolile postliceale ale M.A.I, până în data de 14 august.

Tematica, bibliografia de concurs precum şi alte elemente de interes pentru candidaţi pot fi accesate de pe paginile de internet ale instituţiilor de învăţământ respective, iar informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ”General Moise Groza” Timiş din Timişoara str. G. Bariţiu nr. 19-21, sau la telefon 0256/490.990 interior 24507 sau 24570, de luni până vineri între orele 9:00 – 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală a Timișoarei, acolo unde a...

Calatorea fara bilet si le-a facut scandal controlorilor STPT. L-au potolit jandarmii

Un bărbat care călătorea cu mijloacele de transport în comun, surprins de controlorii Societății...