Jandarmii timișeni, la datorie de Sfântul Ilie

0
1575

În 17 localități din județ vor fi organizate manifestări cultural-artistice, cu prilejul sărbătoririi Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul. Jandarmii vor fi la datorie pentru a se asigura că nu au loc incidente.

50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş vor fi prezenți în cele 17 localități unde sunt organizate manifestări cu ocazia sărbătoririi Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul. Aceștia vor încerca să prevină eventualele incidente.

Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări:
– cei care participă la manifestările religioase sau cultural artistice, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;
– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Timișenii sunt rugaţi să anunţe la numărul unic de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea şi liniştea publică. De asemenea, jandarmii pot fi apelaţi şi la numărul de telefon 0256.222229.

Spune-ţi opinia civilizat!