ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Judecător la Curtea Constituţională, Lucian Bolcaş nu îşi doreşte funcţia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucian Bolcaş, a fost propuse pentru funcţia de judecător al Curţii Constituţionale de către Partidul Social Democrat (PSD). Fostul parlamentar PRM (Partidul România Mare) a declarat astăzi, luni – 16 decembrie, că refuză numirea la Curtea Constituţională.

Declaraţia a fost făcuta dupa că acesta s-a întâlnit şi discutat cu premierul Victor Ponta. Refuzul lui Lucian Bolcaş a venit ca urmare la interpretarea acuzaţiilor venite din exterior ca „acuzaţii nefondate” şi o „mârşăvie”.

Premierul a înţeles punctul meu de vedere şi îi mulţumesc” – a afirmat Lucian Bolcaş.

La aflarea propunerii PSD-ului pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţional, a fostului parlamentar Lucian Bolcaş, preşedintele Traian Băsescu a declarat: „Eu nu voi participa la ceremonia de depunere a jurământului de către acest domn.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore