Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăBăsescu, ATAC la ”cel mai cinstit guvern”! Câți bani europeni pierde România,...

Băsescu, ATAC la ”cel mai cinstit guvern”! Câți bani europeni pierde România, în 2015, din cauza Guvernului Ponta

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Retras din viața politică și nu prea, fostul președinte al României, Traian Băsescu, stă cu ochii pe politicienii români ca pe butelie și nu scapă ocazia de a-i ”înțepa” indiferent din ce partid fac parte aceștia. Fie că e vorba despre deputați sau senatori, miniștri sau actualul președinte al României, ori de primul ministru, Băsescu nu ”iartă” nimic.

Cea mai nouă ”ieșire” a fostului șef de stat a avut loc duminică la prânz, când a postat un mesaj pe o ree de socializare, în care acuză actuala guvernare de corupție și incompetență, iar pe șeful Guvernului, Victor Ponta, de faptul că minte… din nou. Mesajul lui Traian Băsescu se numuește ”Plagiatorul mincinos” și a fost postat pe Facebook, acolo unde a și explicat câteva ”amănunte”.

”Din barurile de prin Emirate, plagiatorul mincinos spune, citez: «Absorbția de fonduri europene a crescut de la 7% la peste 53%, iar toate programele europene au fost deblocate. Acum avem și noul exercițiu financiar».

Ce nu spune plagiatorul mincinos:

1.Cei 53% au fost absorbiţi în baza contractelor semnate în timpul lui Emil Boc.

2.În cei peste trei ani de mandat ai plagiatorului mincinos, nu s-a semnat nici un contract semnificativ pe banii europeni din cauza incompetenţei şi corupţiei “celui mai cinstit guvern”.

3.Din cele 19 miliarde de euro alocate de UE pentru fondurile de coeziune (autostrăzi, căi ferate, regularizări de rîuri, calificare şi recalificare personal, modernizare spitale şi şcoli, anvelopare blocuri, creare locuri de muncă etc) sub conducerea plagiatorului mincinos, ţara va pierde aproximativ 7 miliarde de euro, pentru că “cel mai cinstit guvern” se teme de DNA.

4.După ce ascunde că incompetenţa şi corupţia actualului guvern vor face ca România să piardă cel puţin 7 miliarde euro la sfîrşitul acestui an, plagiatorul mincinos ne povesteşte cît de bine va folosi banii din noul exerciţiu financiar al UE. Păi, măi mincinosule, dacă acum DNA-ul te împiedică să cheltuieşti banii pe care îi ai la dispoziţie pînă la sfîrşitul anului, cum crezi că nu te va încurca de anul viitor încolo? Chiar speri să desfiinţezi DNA-ul pentru a da dezlegare la bani europeni clientelei corupte?

De trei ani, plagiatorul şef al ţării mizează totul pe propaganda mincinoasă, bine susţinută de învăţăceii turnătorului Felix de la A3 şi de ai mai tînărului urmaş ai turnătorului, Sebastian Ghiţă de la RoTV.

Vai de tine şi de clica ta, cînd românii vor înţelege cît i-ai minţit”, a scris Băsescu, în mesajul postat pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Școala Gimnazială 13 din Timişoara va avea un corp nou de clădire, construit și dotat cu bani europeni!

Școala Gimnazială nr.13 din Timişoara, de pe strada Musicescu, va avea un corp nou...

Bani de la UE, pentru producerea vaccinului gripal tetravalent la Institutul Cantacuzino

Guvernul pregătește un proiect european din fonduri nerambursabile pentru modernizarea Institutului Cantacuzino, reluarea producției...

E OFICIAL! Timisoara primeste finantare europeana pentru 21 de tramvaie NOI!

Unul dintre proiectele cu finanțare europeană aflate pe lista de rezervă transmisă de Primăria...