Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateA început ”sfârşitul fraudelor din sănătate”. Cine este timișoreanul care spune asta...

A început ”sfârşitul fraudelor din sănătate”. Cine este timișoreanul care spune asta și ce cere Ministerului Sănătății

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Începând cu această zi, în sistemul de sănătate nu va mai fi posibilă eliberarea de reţete false, nu vor mai exista consultaţii, buletine de analize şi internări fictive. Toate acestea se datorează acestui proiect. Prin acest card naţional de sănătate sunt sigur că se va închide robinetul prin care foarte mulţi bani de la buget se risipeau. Traseul banilor de la primul pion al sistemului -bolnavul- şi până la factorul decident, care decontează serviciile şi medicamentele -Casa Națională de Asigurări de Sănătate- va fi uşor de urmărit datorită acestui proiect” a anunțat Cristian Bușoi, europarlamentar de Timiș.

Bușoi cere Ministerului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) să păstreze o legătură strânsă cu toți factorii implicați în sistem pentru a putea rezolva orice timp de disfuncționalități ce pot apărea. ”Înţeleg că la început de drum pot exista disfuncţionalităţi. De aceea solicit Ministerului Sănătăţii şi CNAS să ţină în permanenţă legătura cu toţi factorii implicaţi, în special cu medicii de familie şi spitalele. Le cer să comunice intens în această perioadă, inclusiv în spaţiul public, pentru a rezolva orice problemă generată de eventuale sincope apărute în implementarea proiectului. Pentru că până acum nu a existat o campanie de comunicare publică pe măsura importanţei acestui proiect fac apel la Ministerul Sănătăţii şi la CNAS ca măcar din acest moment să comunice pentru a asigura reuşita acestui demers”, a mai spus Buşoi, care a fost și președinte al CNAS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

James B(l)ond! Concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean Timișoara s-a anulat dar e…SECRET

Anul Domnului – 2021. Dovada vie că, și la 2000 de ani de la...

Ministerul Sanatatii vrea sa finanteze integral fertilizarea in vitro

Ministerul Sănătății a decis că va reorganiza subprogramul de fertilizare in vitro si embriotransfer....