ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cătălin Tiuch, de acord cu GREVA generală a funcționarilor. Când speră să se repare ”răul” făcut de Guvernul Boc VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deputatul PSD Timiș, Cătălin Tiuch, a anunțat că este de acord și chiar a felicitat funcționarii publici care au blocat activitatea în instituțiile publice locale declanșând greva generală, ”Sunt de acord, susțin și felicit funcționarii publici din administrația locală, care sunt în grevă și pentru modul democratic în care desfășoară această grevă, pentru drepturile salariale de care ar trebui să beneficieze” a spus social-democratul, în cadrul unei conferințe de presă.

Tiuch a explicat și care este motivul penru care funcționarii se bucură de sprijinul său, acuzând guvernarea ”Boc” de faptul că a făcut mult rău acestei categorii de salariați ai statului. Vezi înregistrarea de mai jos pentru a afla când susține deputatul timișorean că vor fi ”reparate” lucrurile în ceea ce privește salarizarea funcționarilor publici din administrația publică locală.

”Nu am o banderolă albă așa cum poartă ei, dar sunt în concordanță cu cerințele lor și sper că situația lor se va rezolva cu atât maimult cu cât ei sunt primii care au legătura cu cetățeanul, care are nevoie să fie deservit de serviciile publice la cel mai înalt nivel” a mai spus Tiuch.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=NnPCBegiaBs&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore