ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

La Timișoara și ”micii” poluatori sunt sancționați drastic! Doi șoferi au plătit scump pentru fumul lăsat de mașinile lor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au depistat ieri și sancționat doi conducători auto care au poluat mediul înconjurător prin punerea în circulație pe drumurile publice a unor autovehicule defecte.

Primul caz a fost cel al unui bărbat de 43 de ani, din Făget, care a fost depistat pe strada Gheorghe Adam la volanul unei autoutilitare care era deteriorată, prezentând scurgeri de ulei și poluând atmosfera. Un alt bărbat, de 35 de ani, din Lugoj, a fost depistat pe strada Ovidiu Balea la volanul unui autovehicul Renault care scotea un fum negru și înecăcios, iar în momentul în care polițiștii locali i-au atras atenția acesta a declarat că a avut defecțiuni la mașină dar că le va remedia.

Reamintim că potrivit HCL 371/2007 modificată punerea în circulație a vehiculelor de orice fel care sunt deteriorate, nu îndeplinesc condițiile de curățenie, poluează atmosfera sau au scurgeri de ulei sau combustibil se sancționează cu amenzi de la 500 la 1000 lei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore