La Timișoara și ”micii” poluatori sunt sancționați drastic! Doi șoferi au plătit scump pentru fumul lăsat de mașinile lor

Date:

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au depistat ieri și sancționat doi conducători auto care au poluat mediul înconjurător prin punerea în circulație pe drumurile publice a unor autovehicule defecte.

Primul caz a fost cel al unui bărbat de 43 de ani, din Făget, care a fost depistat pe strada Gheorghe Adam la volanul unei autoutilitare care era deteriorată, prezentând scurgeri de ulei și poluând atmosfera. Un alt bărbat, de 35 de ani, din Lugoj, a fost depistat pe strada Ovidiu Balea la volanul unui autovehicul Renault care scotea un fum negru și înecăcios, iar în momentul în care polițiștii locali i-au atras atenția acesta a declarat că a avut defecțiuni la mașină dar că le va remedia.

Reamintim că potrivit HCL 371/2007 modificată punerea în circulație a vehiculelor de orice fel care sunt deteriorate, nu îndeplinesc condițiile de curățenie, poluează atmosfera sau au scurgeri de ulei sau combustibil se sancționează cu amenzi de la 500 la 1000 lei.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare