”Leii din Banat” vor să obțină o victorie prețioasă în ultima etapă din tur

0
733

După ce ”leii din Banat” au fost ”halii de cei din Oradea, scor 91-66, alb-violeții speră într-o revenire prin prisma obținerii victoriei în ultima etapă din turul competiiei interne.

Tehnicianul celor de la BC Timișoara speră în câștigarea partidei din partea elevilor săi și are și o ”strategie” în acest sens. ”Cu toţii suntem conştienţi de importanţa acestui meci. Nu ne simţim confortabil după înfrângerea de o manieră categorică de la Oradea, dar viaţa trebuie să meargă înainte. Astfel de lucruri se întâmplă şi la case mai mari decât a noastră. Lumea trebuie să înţeleagă că în sport există şi momente neplăcute. Trebuie să trecem peste ele şi să ne concentrăm asupra partidei cu Sibiul. Am analizat împreună cu jucătorii întâlnirea de la Oradea: au înţeles că nerespectarea lucrurilor stabilite înainte de meci a dus la evoluţia slabă din sferturile II şi III. Nu este vorba de indisciplină tactică, dar acum nu ne rămâne decât să punem cu sfinţenie în practică lucrurile stabilite înainte de meci” a declarat Dragan Petricevic, antrenorul BC Timișoara, înainte de partida care are loc în această seară, la Timișoara.

Partida BC Timişoara – CSU Sibiu se joacă marţi, 23 decembrie, de la ora 17:00. Adversarii ”leilor” se află pe locul al cincilea, cu 18 puncte, cu două mai mult decât formaţia condusă de Petricevic.

Spune-ţi opinia civilizat!