Libanez, urmărit în Germania pentru trafic de DROGURI de mare risc, prins de polițiștii din Timișoara

0
637

Joi, 11 decembrie 2014, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat pe raza municipiului Timişoara un libanez de 43 de ani, urmărit internaţional. Pe numele bărbatului, autorităţile din Germania au emis în luna august a acestui an un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de comercializare şi deţinere de droguri de risc.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

La momentul depistării de către autorităţile germane bărbatul a oferit alte date de stare civilă, însă poliţiştii timişeni de investigaţii criminale au reuşit identificarea acestuia, cu sprijinul specialiştilor criminalişti, prin compararea impresiunilor papilare în bazele de date ale poliţiei.

În cursul zilei de azi, cel în cauză va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, care vor dispune măsurile legale până la predarea către autorităţile germane.

Spune-ţi opinia civilizat!