Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialComisar-șef din cadrul IPJ Timiș, trimis în judecată pentru luare de MITĂ!...

Comisar-șef din cadrul IPJ Timiș, trimis în judecată pentru luare de MITĂ! Unde a fost găsită șpaga de 4.000 de euro

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițistul din cadrul IPJ Timiș este acuzat de infracțiunea de luare de mită, iar în rechizitoriul întocmit de procurori se dovedește faptul că ”în cursul lunii august 2014, inculpatul i-a pretins, în mod expres, suma de 4.000 euro unui martor denunțător, pentru a se dispune o soluție favorabilă într-un dosar penal, în care, față de acesta din urmă, erau efectuate cercetări pentru infracțiuni economice.

În baza unei înțelegeri, la data de 14 noiembrie 2014, martorul denunțător a remis inculpatului Țurăi Armando Iulian suma de 4 000 euro, sumă care a fost găsită în portbagajul autoturismului ofițerului de poliție, cu prilejul constatării infracțiunii flagrante” anunță DNA.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Timiș, cu propunere de a se menține măsurile preventive dispuse în cauză.

Foto:pressalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare