AcasăStiriSocialLucrări pe ultima sută de metri pe autostrada A1 Timişoara - Arad

Lucrări pe ultima sută de metri pe autostrada A1 Timişoara – Arad

A doua zi de Rusalii a fost liberă, dar nu pentru toată lumea. De exemplu, pe autostrada Timişoara – Arad, muncitorii sunt pe şantier. E drept, nu pentru ca ar fi un exemplu de hărnicie, ci pentru că sunt mult în urmă cu lucrările.

Firma de construcţii mai are la dispoziţie şase zile pentru a închide şantierul. Muncitorii lucrează în momentul de faţă la reasfaltarea drumului de mare viteză după ce au decopertat anumite porţiuni pe care au apărut gropi la numai un an li jumătate de la darea în folosinţă a autostrăzii, dar şi pentru că în proiectul iniţial nu a fost prevăzută o intrare pentru parcarea construită alături.

Termenul stabilit pentru recepţia lucrării este 30 iunie 2013, iar dacă acesta nu se respectă, firnma care se ocupă de reabilitare riscă penalizări de 1% din valoarea contractului pentru fiecare zi de întârziere, anunţă digi24.ro.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente