2014-04-28-13.45.52

Viziunea centrului INCUBOXX este de a consolida sectorul IT&C la nivel regional, capabil să facă față forțelor concurențiale și competiției internaționale. Scopul incubatorului este acela de genera locuri de muncă și de a crește competitivitatea prin susținerea și dezvoltarea afacerilor viabile. Astfel, INCUBOXX reprezintă o oportunitate de dezvoltare pentru studenți, absolvenți și cadre didactice ale facultăților de profil din regiunea de vest, dar și pentru toți antreprenorii interesați să-și dezvolte afacerea din acest domeniu.

”Încurajăm studenții și absolvenții din domeniul IT&C care doresc să-și deschidă o afacere în domeniu dar și firmele deja existente să participe la acest eveniment pentru a afla care sunt avantajele pe care le oferim în cadrul INCUBOXX dar și pentru a vedea clădirea și spațiile oferite”, a declarat Robert Kristof, directorul INCUBOXX.

Evenimentul de mâine se va desfășura în sala de conferințe a centrului INCUBOXX, situat pe Calea Circumvalațiunii nr. 2-4, și este deschis tuturor persoanelor interesate din domeniul IT&C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.