ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Marele Joe Cocker a MURIT! Cântărețul a avut 70 de ani VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Unul dintre cei mai ”trainici” cântăreţi britanici ai ultimului secol, al cărui nume oficial este John Robert Cocker, a decedat luni, 22 decembrie 2014, la vârsta de 70 de ani, datorită unor complicaţii generate de cancerul pulmonar de care suferea de mai mulți ani.

Joe Cocker s-a născut în Marea Britanie, la Sheffield, iar în tinerețe s-a mutat în Statele Unite, nu îaninte de a deveni celebru. Pe parcursul vieții a produs 40 de albume, iar unul dintre cele mai celebre hit-uri ale sale va rămâne pentu totdeauna ”You can leave your hat on” – melodie devenită sinonimă cu ”streaptese-ul”.

[responsive_youtube

În 1983, Joe Cocker a primit și un premiu Grammy, pentru melodia „Up Where We Belong”, interpretată în duet cu Jennifer Warnes.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore