Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPeste 160 de vitezomani prinși de Poliția Rutieră din Timiș, în weekend....

Peste 160 de vitezomani prinși de Poliția Rutieră din Timiș, în weekend. Câți șoferi au rămas pietoni

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii rutieri au acţionat, în perioada 19-21 decembrie 2014, în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente. Au fost monitorizate, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite aparate radar, amplasate în ”cascadă”. Poliţiştii au aplicat 352 de sancţiuni contravenţionale, 161 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 30 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 3 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, 8 pentru depăşirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei regulamentare, 5 pentru depăşiri neregulamentare. Au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Poliţia Română atrage atenţia tuturor participanţilor cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie! Activităţile derulate de poliţişti au ca scop salvarea de vieţi, viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum fiind principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Poliţiştii recomandă celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00, atât în municipiul Timișoara, cât...

Posibilă tragedie evitată de jandarmi, la Timişoara! Un tânăr a pus în pericol siguranţa mai multor persoane

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflat în patrulare pe străzile...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...