AcasăStiriSocialRATT a schimbat traseele unor linii Expres. Vezi care dintre ele și-au...

RATT a schimbat traseele unor linii Expres. Vezi care dintre ele și-au reluat vechea rută

R.A.T.T. anunţă că, începând cu data de 23 decembrie 2014, autobuzele de pe liniile Expres 2 şi Expres 7 revin pe vechile trasee. De asemenea, autobuzele care circulă pe linia Expres 3 au revenit pe vechiul traseu, începând cu ziua de ieri, 22 decembrie.

Autobuzele de pe linia Expres 2 vor reintra astfel pe tronsonul Bulevardul Sudului – strada Mareşal Constantin Prezan – Piaţa General Gheorghe Domăşnean (Siemens) şi retur.

Autobuzele de pe linia Expres 7, cele care fac legătura între cartierul Freidorf şi centrul oraşului, nu vor mai vira la stânga pe Podul Mitropolit Andrei Şaguna ci vor continua traseul pe Bulevardul Vasile Pârvan – Pod Michelangelo – strada I. C. Brătianu – Poşta Mare şi retur.

În ceea ce priveşte traseul liniei Expres 3, autobuzele nu mai circulă pe Bulevardul Victor Babeş, acestea revenind la vechiul traseu ce cuprinde tronsonul Bulevardul Vasile Pârvan – strada Cluj şi retur.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente