Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Femeile vor fi „Cochete pe biciclete”, în 24 mai, la Timişoara. Vezi ce premieră naţională va avea loc la acest eveniment

- Advertisement -

În comunitatea timişoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreaţie de weekend, ci şi un mod de exprimare şi, mai mult, un stil de viaţă. Femeile sunt active, atente la tendinţele şi la ultimele noutăţi din domeniul sănătăţii, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive şi adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumuseţea, starea de bine şi senzaţia de libertate simţită pe două roţi. Acestea sunt motivele pentru care „Verde pentru Biciclete” pregăteşte şi în acest an un eveniment destinat celebrării feminităţii. La „Cochete pe Biciclete” sunt aşteptate doamne şi domnişoare, alături de admiratorii lor.

Întâlnirea biciclistelor, dar şi a bicicliştilor, va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalaţiunii). „Ca de obicei, vom distribui stickere <<Şi eu susţin Verde pentru Biciclete>> şi numere de bicicletă. De la ora 11:00 vom parcurge împreună următorul traseu: Platforma Timco – Calea Circumvalaţiunii – Calea Torontalului – Grigore Alexandrescu – Strada Dr. Grigore T. Popa – Calea Sever Bocu – Calea Aradului – Calea Alexandru Ioan Cuza – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Piaţa Badea Cârţan – Podul Dacilor- Splaiul Nistrului – Parcul Poporului. Vom poposi în Parcul Poporului, perfect pentru picnic, expoziţii de produse handmade pe tematică ciclistă şi ateliere în aer liber: Pimp my Bike, facepainting şi dECOrare sacoşe împreună cu ECO CLUB Timişoara” ne-a comunicat Romina Faur, Project Manager Verde pentru Biciclete.

Biciclistele pot participa şi la prima clasă de pilates susţinută în aer liber în oraşul de pe Bega, de către antrenorii de la SmartFit Studio. Participantele pot câştiga abonamente de fitness la SmartFit Studio. The Lobby Bar Hotel Timişoara va oferi celor mai cochete bicicliste 3 vouchere în valoare de 20 lei pentru băuturi non-alcoolice. De asemenea, echipa şi voluntarii VpB vor oferi premii care constă în 3 vouchere în valoare de câte 700 lei pentru recondiţionarea bicicletei în Atelierul Bicicle TeMe.

Pentru că se doreşte a fi un eveniment plin de stil, la „Cochete pe Biciclete” vor fi prezenţi designeri vestimentari şi de accesorii din Timişoara, precum: Diana Bobar, Andreea Caradjov, Sofia Afrenie, Adriana Delia Bărar, Ramona Popeţ (BlueBird), Nifty by Josephine, Mono Shoes, Essenza Shoes. Aceştia vor oferi premii care constă în articole de îmbrăcăminte sau accesorii celor mai cochete bicicliste. Ţinutele create special pentru bicicliste pot fi admirate atât la eveniment, cât şi în cadrul primului ghid de stil pentru bicicliste, singurul de acest tip realizat în ţară.

Cochete pe biciclete este un eveniment organizat de Fundaţia Bega în cadrul VpB, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara şi al Consiliului Local. “Verde pentru Biciclete” este o mişcare pentru pedalare, susţinută de Fundaţia Bega.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore