Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMărunţişuri de tutun depistate de poliţişti. Pe când o captură serioasă?

Mărunţişuri de tutun depistate de poliţişti. Pe când o captură serioasă?

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 25 ianuarie 2013, poliţiştii oraşului Deta au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe D.N. 59, în localitatea Voiteg. După un „mic” control al autoturismului, poliţiştii au constatat că şoferul A. Florin, de 41 de ani şi pasagerul B. Ovidiu, de 20 de ani, ambii din localitatea Denta, transportau mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător.

În urma inventarierii, s-a stabilit că în interiorul autoturismului se aflau peste 4.000 de ţigarete de contrabandă (200 de pachete), care au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. S-a procedat şi la indisponibilizarea autoturismului.

Spre stupoarea poliţiştilor, după ce au verificat baza de date, oamenii legii au constatat că şoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă calificată, faţă de A. Florin efectuându-se cercetări şi pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare